تندخوانی گام (گروه آموزشی مطالعه)

یادگیری، نقطه آغاز معجزه است.

تندخوانی گام (گروه آموزشی مطالعه)

یادگیری، نقطه آغاز معجزه است.

تندخوانی گام (گروه آموزشی مطالعه)

گروه آموزشی مطالعه از مهر ماه سال 1394 فعالیت رسمی خود را آغاز کرد، مدیر گروه گام مهندس امید طلوع است، ایشان رسالت خود را ترویج یادگیری می داند، امید طلوع معلم تندخوانی، مربی انگیزه و مدرس دوره های رشد شخصیتی است ایشان طراح و مجری چندین دوره از جمله افزایش عملکرد فردی، انضباط شخصی، مخرج مشترک موفقیت، روی ریل موفقیت ویژه دانش آموزان کنکور، هندسه یادگیری، رسم رهبری در بیزینس های ایرانی و ... نیز می باشد.

طبقه بندی موضوعی

۵ مطلب در آبان ۱۳۹۸ ثبت شده است

روش های تندخوانی : خواندن با ریتم

یکی از نکات مهم در روش های تندخوانی، بالا بردن سرعت چشم است. اولین تمرین در راستای بالا بردن سرعت چشم، دید زدن متن با ریتم های ثانیه‌ای است. در این تمرین هدف ما بالا بردن سرعت چشم است. ابتدا درکی از مطالب وجود نخواهد داشت و به مرور درک مطلب به این روش اضافه می شود.

ریتم یک ثانیه ای:

۵۰ صفحه را انتخاب کنید و هر ثانیه یک صفحه را ورق بزنید. در این روش شما در هر یک ثانیه نگاهتان از ابتدا تا انتهای یک صفحه از متن حرکت خواهد کرد. در ریتم یک ثانیه ای درک مطلب نزدیک به صفر است و ما هم دنبال درک مطلب نیستیم، تنها هدف ما نگاه کردن شما به تمام متن صفحه در یک ثانیه است. در این روش سعی کنید چشم تان کلمات را ببیند اما نیاز به درک نیست.

ریتم دو ثانیه ای:

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ آبان ۹۸ ، ۰۹:۳۸
امید طلوع

تقویت عضلات چشم :

یکی از مقدمات تندخوانی تقویت عضلات چشم است. تقویت عضلات چشم با چند تکنیک ساده و تکرار مداوم به راحتی امکان پذیر است و می تواند سرعت شما را در مطالعه بهبود ببخشد و در مسیر تندخوانی به شما کمک کند. برای تقویت عضلات چشم به تمرینات این مقاله و همچنین تمریناتی که در فیلم آموزشی قرار خواهد گرفت عمل کنید. تقویت عضلات چشم به معنای عادت دادن چشم به حرکت بیشتر و سریعتر است.

تمرین اول:

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ آبان ۹۸ ، ۱۰:۳۶
امید طلوع

 

خط بردن | آیا روش خط بردن را در تندخوانی تست کرده اید؟

روش خط بردن از اولین تمارین در تندخوانی است. خط بردن به دو صورت سرعتی و معمولی صورت می گیرد.

خط بردن سرعتی:

در این روش درک مطلب مهم نیست تنها باید کلمات را ببینیدولی اصلا برای درک معنای کلمات تلاش نکنید. فرض کنید در دهه ۶۰ و ۷۰ زندگی می کنید و برای فهمیدن قبولی در کنکور باید لیست بلندبالایی از اسامی را فقط ببینید، بدون درک آن، تا زمانی که به اسم خود برسید. یک نقطه از متن را به عنوان نقطه شروع معین کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ آبان ۹۸ ، ۱۰:۱۸
امید طلوع

بسیاری از افراد با ثبت‌نام در باشگاه‌های ورزشی به دنبال عضله سازی و تناسب اندام هستند. بسیاری دیگر با اینکه وقت باشگاه رفتن ندارند، هفته‌ای چند بار پیاده‌روی می‌کنند تا استقامت‌شان بالا برود. خیلی‌ها هم اگرچه نه باشگاه می‌روند و نه پیاده‌روی می‌کنند، به شدت در حسرت اندکی وقت اضافه هستند تا هیکل‌شان را روی فرم بیاورند. اما آیا همین‌قدر که در صدد دستیابی به اندام ایده‌آل هستید، به سلامت مغز و تقویت حافظه‌ی‌تان هم فکر می‌کنید؟ آیا می‌دانستید با بهبود قدرت حافظه، سرعت یادگیری‌تان افزایش می‌یابد و در سنین پیری از ابتلا به بیماری آلزایمر در امان خواهید ماند؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا با ۸ روش تقویت حافظه و یادگیری سریع‌تر که البته بسیار ساده و بی‌دردسر هستند، آشنا شوید.

 

۱. کار کشیدن از حافظه

توآیلا ثارپ (Twyla Tharp)، در زمینه‌ی تمرین حافظه به نتایج جالبی دست یافته است. وی می‌گوید هر وقت پای تماشای اجراهایی که خودش طراحی کرده می‌نشیند، سعی می‌کند ۱۲ تا ۱۴ مورد از اصلاحاتی را که قصد دارد بعدتر با گروهش در میان بگذارد، حفظ کند. چنانچه فکر می‌کنید حفظ کردن این تعداد اصلاحات، کار شاقی نیست، سخت در اشتباه هستید. ثارپ در کتاب عادات خلاق ادعا می‌کند اغلب مردم فقط می‌توانند حداکثر سه مورد از اصلاحات را به یاد بیاورند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ آبان ۹۸ ، ۱۰:۱۷
امید طلوع

با آغاز سال تحصیلی جدید، بار دیگر حجم زیاد مطالب درسی به بسیاری از دانش‌آموزان استرس وارد کرده است. اغلب دانش‌آموزان از این موضوع شاکی هستند که با اینکه ساعت‌های طولانی درس می‌خوانند، باز هم ایام امتحانات که می‌رسد، مقدار زیادی درسِ نخوانده دارند. عده‌ای هم از مشکلات تمرکز گِله می‌کنند و نمی‌توانند مسائل حاشیه‌ای را موقع درس خواندن از ذهن‌شان خارج کنند. ریشه‌ی این قبیل مشکلات به عادت‌های غیرهوشمندانه‌ی دانش‌آموزان در درس خواندن برمی‌گردد. جالب است بدانید هوشمندانه درس خواندن به اینکه چند ساعت در طول روز درس می‌خوانید، بستگی ندارد، بلکه با مهارت چگونه درس خواندن در ارتباط است. در ادامه با ما همراه باشید تا ببینیم بهتر است چگونه درس بخوانیم.

۱. با ذهن آماده به سراغ درس خواندن بروید

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ آبان ۹۸ ، ۰۹:۴۷
امید طلوع